Retourinformatie

U heeft een product gekocht bij TukTukParts.nl
We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Bent u onverhoopt niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u het product retour sturen.

Advies van ons bij ontvangst van uw product
Bekijk het ontvangen product goed. Haal het voorzichtig uit de verpakking (zo mogelijk zonder de verpakking te beschadigen). Bepaal of u het product wilt houden. Als u het niet wilt houden, lees dan verder voor de instructies rondom het terugsturen ervan.

Product garantie?
Is uw product kapot bij ontvangst of is het kapot gegaan binnen de garantietermijn van het product? Neem dan contact met ons op via info@tuktukparts.nl of bel met 0172-462499. In overleg met u zorgen we dan voor een goede en snelle oplossing.

U wilt een product omruilen?
Wilt u een product retour sturen omdat u het wilt omruilen voor een ander product? Dat kan natuurlijk. Het product dat u wilt terugsturen kunt u gewoon als een retour aan ons terugsturen. En u kunt dan zelf het nieuwe product online bestellen.

U wilt een product retour sturen?

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u dit, binnen 14 dagen na ontvangst van het product, aan ons retour zenden. Graag ontvangen we het product in originele (nieuw) staat en in de originele verpakking (indien mogelijk) retour. Indien het product niet in nieuwstaat verkeerd of buiten de 14 retourtermijn retour gezonden is kan uw retour niet in behandeling genomen worden. Gebruik voor het retoursturen altijd de omdoos waarin het ook naar u verzonden is. Wanneer er geen omdoos beschikbaar is verpak het product dan in plastic met daaromheen tape zodat er geen tape rechtstreeks op de doos komt!

TIP!

Wanneer u het pakket heeft ingeleverd krijgt u van PostNL een Track & Trace nummer, bewaar deze goed zodat we altijd de verzendstatus kunnen nakijken bij calamiteiten. Mocht een retourzending niet bij ons ontvangen zijn en u kunt dit bewijs niet aan ons laten zien kunnen wij helaas geen geld retourneren.

Belangrijk: Stuur altijd het retourformulier mee met de retourzending, retourzendingen zonder retourformulier kunnen niet in behandeling genomen worden!
 

Wat gebeurt er na ontvangst van uw retour gestuurde product?
Als wij uw teruggestuurde product ontvangen dan zullen we dit goed bekijken. Als het product ongebruikt is en in nieuwstaat verkeerd zullen we u het betaalde aankoopbedrag terugbetalen.
 

Stappenplan retour sturen

1. Vul het retourformulier in en voeg dit bij het product dat u terugstuurt.
2. Voeg eventueel de ontvangen pakbon toe zodat we nog sneller kunnen terugvinden wie ons het product terugstuurt.
3. U kunt het product terugsturen naar:
    Vakgarage van Marrewijk BV – Zuidwijk 16 – 2771 CC Boskoop- Nederland
4. Gebruik de verzendverpakking waarin het product aan u is gestuurd of gebruik een andere doos of verpakking waarmee u het product in goede staat kunt versturen.

Verzendkosten voor retourneren
De kosten voor het terugsturen van een product zijn voor uw rekening. Deze kosten zullen ongeveer tussen de €7,00 en €15,00 euro bedragen.

Terugbetaling
Terugbetalingen aan u doen we altijd op dezelfde wijze als hoe u betaald heeft. Dus als u betaald heeft via uw bank met iDeal dan ontvangt u op uw bankrekening het betaalde bedrag terug.

Retourformulier

Klik op onderstaande link om het PDF retourformulier te downloaden. U kunt dit formulier digitaal invullen en printen. Mocht u het niet digitaal kunnen invullen, dan kunt u het formulier printen en invullen. Zorg ervoor dat u het formulier ten alle tijden met uw retourzending mee stuurt.

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies